Locatie Amethist

Jan en Aukje zijn de gezinshuisouders op de Amethist. Deze woon- en logeerplek is een fijne en rustige plek, waar lekker veel ruimte is om jezelf te zijn. Kom je logeren op de Amethist? Dan leef je samen met twee inwonende jong-volwassenen, onze kater Boris (broer van Aagje) en misschien andere logées.

 

Een eigen logeerplek

De Amethist heeft maar liefst 7 slaapkamers, dus er is voor iedereen een fijn plekje.
Voor de logées zijn er ruime logeerkamers die je niet met iemand anders hoeft te delen. Hier ga je natuurlijk slapen, maar kun je bijvoorbeeld ook in alle rust met je hobbies bezig als je wilt. Natuurlijk mag je zelf spulletjes meenemen als je komt logeren, zoals foto-lijstjes, knuffels of een nachtlampje, om je lekker thuis te voelen.

 

Lekker hobbyen

In de woonkamer van de Amethist is het vaak gezellig rustig. Er is veel ruimte om lekker met je hobbies en interesses bezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld gamen op de spelcomputers of laptop, lekker stripboekjes lezen op de bank of in de speelhoek de mooiste bouwwerken maken  met lego. Aan de achtertafel wordt vaak creatief gewerkt aan bijvoorbeeld diamond painting, kleuren voor volwassenen, scrapbooking of naaien op de naaimachine. Ook op de Amethist houden we erg van spelletjes!
Wil je even ergens anders zijn? Dan kun je in de speelkamer spelen, aan de slag met de fitness apparatuur in de fitnesskamer of buitenspelen op de speelvelden en het voetbalveld in de woonwijk. Je hoeft je dus niet te vervelen!

 

Samen de wereld ontdekken

Tijdens de logeerweekenden en vakanties gaan we er regelmatig lekker even op uit. We gaan bijvoorbeeld naar de bioscoop, het zwembad, een boswandeling maken, shoppen bij Ikea, een dagje naar een eiland, een hobbymarkt en soms zelfs naar een pretpark. We overleggen dit samen, zodat we ook samen een leuke tijd kunnen hebben.
Ook gaan we jaarlijks samen op vakantie.