Locaties

Driestroomhuis Klim-op bestaat uit twee locaties die nauw met elkaar samen werken.
Beide locaties worden gerund door professionele en ervaren gezinshuisouders, met ondersteuning van een vaste orthopedagoog, Stichting Driestroom en waar nodig andere deskundigen.

Om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden, vinden we het belangrijk om dicht bij ons zelf te blijven. Zo staan we als gezinshuisouders het meest in onze kracht. Dit zorgt er voor dat de beide locaties verschillend zijn van karakter en pedagogisch klimaat. Er wordt bij nieuwe aanmeldingen altijd goed gekeken waar iemand het beste tot zijn recht komt.

 

Locatie Pyriet is een jong gezin met alle gezellige levendigheid die daar bij komt kijken. Op deze gestructureerde woonplek mag je lekker kind zijn en wordt er volop gespeeld. Door alle dagelijkse situaties heen is er veel aandacht voor het leren van sociale vaardigheden, omgaan met grenzen en het ontwikkelen van gezonde leefgewoontes. De gemiddelde leeftijd ligt momenteel onder de 10 jaar.
Klik voor meer informatie


Locatie Amethist
is een rustige woon- en logeerplek, waar kinderen de ruimte krijgen zichzelf in eigen tempo te ontwikkelen. Er is een mooie balans tussen structuur en vrijheid, gezamelijke activiteiten en tijd om tot jezelf te komen. Tijdens logeerweekenden wordt er naar behoefte extra geïnvesteerd in activiteiten buitenshuis. De nadruk ligt hierbij op jongvolwassenen.
Klik hier voor meer informatie